IMG_3793.jpg

Hoi, ik ben Iris Tak

Wat begon als creatieve hobby is begin 2020 uitgegroeid tot Taktiek Communicatie. Als gedreven student Communicatie- en Informatiewetenschappen pas ik up-to-date kennis toe in de praktijk. 

Ik neem alles wat te maken heeft met branding, websiteontwikkeling en marketing voor je uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met jouw expertise. 

Waar kan ik je bij helpen?

Als ondernemer wil je tijd besteden aan dingen waar je goed in bent.

Ik help je met zaken die je veel tijd en moeite kosten, maar die wel belangrijk zijn.

Marketing en branding heb je nodig om klanten te werven en naamsbekendheid op te bouwen. Ik ben goed ik marketing, communicatie en branding. Zo helpen we elkaar een stap verder!

Websiteontwikkeling

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat de website er niet alleen mooi uitziet, maar ook werkt op alle apparaten en goed vindbaar is op Google.

Logo en huisstijl ontwerp

Jouw bedrijf is herkenbaar aan het logo en de huisstijl. Het moet de juiste uitstraling hebben en perfect bij jou passen. Ik ontwerp jouw logo precies zoals jij het wil en zorg voor een passende huisstijl.

 (SEO) Teksten schrijven

Met mijn achtergrondkennis van taalwetenschap schrijf ik pakkende, foutloze teksten. Ik zorg ervoor dat de tekst niet alleen potentiële klanten pakt, maar ook de zoekmachines.

Social media

Hoe krijg ik meer likes en volgers?Ik geef advies over welke kanalen je het beste op welke manier kan gebruiken. Ook ontwerp ik pakkende content zodat we jouw doelgroep bereiken.

Offline communicatie

Naast online is offline communicatie nog steeds belangrijk. Ik ontwerp jouw visitekaartjes, flyers en al het andere drukwerk. 

Marketing

Op zoek naar advies over marketing? Ik help jou bij het complete plaatje: Van het logo tot je online vindbaarheid. Met mijn kennis over (content) marketing help ik jouw bedrijf op weg.

Ervaringen van anderen

Iris is iemand die mee denkt met de klant, hierbij diens wensen en behoeftes niet uit het oog verliezend. Ze is makkelijk en prettig in de omgang, ze werkt snel en reageert snel via de mail. 

Iris heeft diverse ideeën en legt deze voor, zodat je als klant zaken kunt afwegen.

Ik vond het fijn om samen te werken met Iris, ze is laagdrempelig en heeft kennis van zaken.

 

Joyce Luijbregts - Optimum Coaching

Eens kennis maken?

Benieuwd hoe ik jouw bedrijf kan laten groeien? Laten we eens kennis maken!

© 2020 - Taktiek Communicatie