top of page

Diensten

Als ondernemer wil je tijd besteden aan dingen waar je goed in bent. Ik help je met zaken die je veel tijd en moeite kosten, maar die wel belangrijk zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website of het ontwerpen van een logo met bijpassende huisstijl. Hieronder zie je een overzicht van diensten die ik aanbied. 

Heb je vragen of ben je op zoek naar hulp bij een ander project?

Neem zeker contact met me op!

Websiteontwikkeling

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Ik zorg ervoor dat de website er niet alleen mooi uitziet, maar ook werkt op alle apparaten en goed vindbaar is op Google.

Creator.png

Logo en huisstijl ontwerp

Jouw bedrijf is herkenbaar aan het logo en de huisstijl. Het moet de juiste uitstraling hebben en perfect bij jou passen. Ik ontwerp jouw logo precies zoals jij het wil en zorg voor een passende huisstijl.

 (SEO) Teksten schrijven

Met mijn achtergrondkennis van taalwetenschap schrijf ik pakkende, foutloze teksten. Ik zorg ervoor dat de tekst niet alleen potentiële klanten pakt, maar ook de zoekmachines.

Social Media

Hoe krijg ik meer likes en volgers?Ik geef advies over welke kanalen je het beste op welke manier kan gebruiken. Ook ontwerp ik pakkende content zodat we jouw doelgroep bereiken.

Offline communicatie

Naast online is offline communicatie nog steeds belangrijk. Ik ontwerp jouw visitekaartjes, flyers en al het andere drukwerk. 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk voorbeelden van diverse afgeronde projecten in mijn portfolio!

Leuk, maar hoeveel kost dat?

Aangezien iedere opdracht uniek is, en ik een eerlijke prijs wil bieden werk ik volgens een vast uurtarief. De uren die ik aan een project werk houd ik natuurlijk netjes bij. Meer informatie over mijn werkwijze? Neem zeker even contact met me op!

Tak-groen-lang.png
bottom of page