Over Iris

IMG_3875.jpg

Aangenaam, ik ben Iris Tak! (Aha, dus vandaar de naam Taktiek Communicatie). Geboren in 1998 in het Brabantse Haaren en hier nog steeds woonachtig.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig met vormgeving en tekst. Hele dagen was ik aan het lezen of met moviemaker zelf filmpjes in elkaar aan het zetten. Met mijn leergierige houding heb ik mezelf vanuit deze passie steeds meer over design en tekst aangeleerd.  

Momenteel ben ik derdejaars Bachelorstudent van de opleiding Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Tilburg University. Met de afstudeerrichting Bedrijfscommunicatie & Digitale Media ontwikkel ik me tot allround communicatie expert. Mijn interesses liggen hierbij vooral bij de werking van het menselijk brein en hoe iemand te kunnen overtuigen. Met de doelgroep altijd in het oog houdend adviseer ik je over communicatiestrategieën en ontwikkel ik jouw website of communicatieuiting.

Door verschillende bijbanen in de (online) marketing heb ik mijn design kennis een upgrade gegeven. Door vooral veel zelf te oefenen kennen Adobe programma's als Indesign en Photoshop voor mij geen geheimen meer.