Over Iris

IMG_3875.jpg

Aangenaam, ik ben Iris Tak! (Aha, dus vandaar de naam Taktiek Communicatie). Geboren in 1998 in het Brabantse Haaren en hier nog steeds woonachtig.

Al van kleins af aan ben ik graag creatief bezig met vormgeving en tekst. Hele dagen was ik aan het lezen of met moviemaker zelf filmpjes in elkaar aan het zetten. Met mijn leergierige houding heb ik mezelf vanuit deze passie steeds meer over design en tekst aangeleerd.  

In 2021 heb ik de Bacheloropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Tilburg University afgerond. Met de afstudeerrichting Bedrijfscommunicatie & Digitale Media heb ik me ontwikkeld tot allround communicatie expert. Per september 2021 start ik met de Masteropleiding Political Communication aan de Universiteit van Amsterdam. 

Door verschillende bijbanen in de (online) marketing heb ik mijn design kennis een upgrade gegeven. Door vooral veel zelf te oefenen kennen Adobe programma's als Indesign en Photoshop voor mij geen geheimen meer.

Met de doelgroep altijd in het oog houdend adviseer ik je over communicatiestrategieën en ontwikkel ik jouw website of communicatieuiting.

Tak-groen-lang.png